Wednesday, 16 March 2011

Golden night + Golden day

Date:5 Mac 2011
Venue: Putrajaya International Convention Centre(PICC)

sebagai student asasi UM...(budak PASUM lah kan)..memang diwajibkan untuk menghadiri dinner tahunan..atau dikenali sbg MALAM EMAS ASASI..mmg menjadi tradisilah buat kat tempat yang grand macam PICC..then bayaran dia pon grand gak RM100.00 ( huh duit aku mkn 2 minggu)..tapi papehal pon mmg malam emas mmberi seribu satu kenangan ...haha..tp satu jer x cukup...aku x cukup makan...haha,,lapar doh time mlm tu...yela mkn chinnese food..meratah lauk jelah gamaknye...haha..btw credit tu jkp asasi sebab berjaya anjurkan event segrand ni..nk tau grand ke x...nilai r sendiri..haha










tarikh: 12 Mac 2011
tempat: Tanah Tinggi Genting

Golden Day..
yeah...naik gak aku kt genting highland..
actually benda ni dh lama dah plan..tp asyik tangguh jer
disebabkan sebab-sebab tertentu,
then tertubuhlah organisasi spontan untuk plan ke genting
haha

pengarah projek : Fariz Mon

ticket manager: Anwar Azzahir

floor manager: Mierul Rhe

kameraman: Kamarul Ariffin Maizan
                   Syukri Misenan

overall mmg sgt2 puas atie...enjoy abis..main benda extreme...kecut perut aku dibuatnye,,,tp kat atas tu sejuk..kalu sejuk cepat lapar...konklusinya...aku nk ckp sehari tu aku berlapar dalam kesejukan...tp x pe sampai je kt kl sentral...amik ko megamac aku telan...alhamdulillah kenyang juga,..haha



2 comments:

  1. memg best gler ah k0rg! sempat k0t g genting.. haha...

    ReplyDelete
  2. haha release tension punya pasal ...sume boleh...haha

    ReplyDelete