Monday, 8 November 2010

demam korea melanda

 Time sekolah dulu,
aku cukup tak faham kenapa budak-budak nie heboh pasal citer korea and jepun..then aku tak amik pusing pon..buat derk..bagi aku mase tu book is everything(nak spm r katakan.hehehe..)
dan sekarang semua tu berubah
gara-gara citer jepun
'Hanakimi'


walaupun cerita nie dh berkurun lama,
tapi aku baru layan..
haha skati r...janji best
ni semua sebab sayu malam tu
aku dengan berkobar-kobar nak buat tutorial  di bilik membe
(actually copy and paste jer...haha)
tup2..masuk jer bilik tu..ade org layan citer ni
aku pon usha r citer ape
(igt nk layan kejap jer)
last2 sampai 2.00a.m tengok citer tu..ish3
 tu baru separuh citer...haha
then baru tersedar tutorial x siap lagi..
ape lagi kelam kabut r buat..
tgh khusyuk menyiapkan tutorial..
ade satu mesej masuk..
'kelas esok ditunda'
yuhu.......aku ape lagi..strai8 balik bilik..
then tido...haha
Add caption

 
 
 



2 comments: